Keefer Street

VANCOUVER - RENOVATION

Claire and her team were commissioned to elevate a builder-basic, two-bedroom condo into a boast worthy entertainers paradise. The firm revised the floorplan to combine an under-utilized sunroom with the now open concept kitchen. The team skillfully incorporated immovable ductwork into the design making for eye catching architectural details that blends seamlessly with the kitchen island. The bright white palette contrasts sharply against the wooden elements throughout whilst creating a spacious and airy feel in an otherwise modestly sized space.

SCOPE OF WORK

  • Concept development
  • Floor plan Assessment
  • Finishes & fixtures selecting & specification
  • Millwork drawings & details
  • Construction drawing package
  • Construction By Leo Construction
  • Photography by Martin Knowles